Golf

GOLFVERENIGINGEN EN GOLFBANEN

Negen jaar ervaring in de golfwereld: 2001 t/m 2007 bij de Wassenaarse Golfclub Rozenstein en 2008 t/m september 2010 bij de Rosendaelsche Golfclub.
Als chef de bureau, schakel tussen het bestuur en de commissies en het centrale aanspreekpunt voor de gehele organisatie. Verantwoordelijk voor de coƶrdinatie binnen het secretariaat, optimaal gebruik van de automatisering, boeking van gasten en greenfeespelers, organisatie van wedstrijden en evenementen in de baan en het clubhuis.

Ruime ervaring met verschillende golfgerelateerde IT systemen (MMS/Golf Proware en Golfmarker). Daarnaast met content management systemen voor websites (Joomla en Frontpage)  en alle Microsoft toepassingen (Office Suite).

Ik ben flexibel en snel inzetbaar zowel in front- als backoffice. Voor korte of langere tijd of op projectbasis, bijvoorbeeld voor het  herstructureren/bijschaven van de (administratieve) organisatie.

Ank Nusselein… Nuss!dus … vraagbaak voor de golf. Belt u mij voor een vrijblijvend oriĆ«nterend gesprek…. 06-10506720 ! doen … dus !

Reacties zijn gesloten.